VOIP Telefonie

VOIP Telefonie van Sabra SYSTEMS

Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol en betekent in de praktijk zoveel als bellen over een computernetwerk zoals internet. Bij gebruik van VoIP is niet langer een analoge (PTSN) of digitale telefoonlijn (ISDN) nodig en kan naast spraak ook andere digitale informatie worden meegezonden. VoIP wordt ook weleens IP-telefonie of internettelefonie genoemd.

 • Capaciteit
  Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt. Slechts de snelheid (bandbreedte) van de internetverbinding beperkt het aantal gelijktijdige gesprekken.
 • Locatie onafhankelijk
  VoIP is gekoppeld aan een telefoontoestel en niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen (intern/extern) of werken op locatie (thuiswerken) zeer eenvoudig. Bovendien hoeft de netwerkbeheerder geen aparte kabels meer te trekken. De kabels voor het computernetwerk kunnen worden gebruikt voor zowel de telefonie als de computers.
 • Gemakkelijk overstappen
  Om te bellen via VoIP van Sabra SYSTEMS is slechts het sluiten van het contract noodzakelijk. Sabra SYSTEMS regelt vervolgens de verhuizing van een of meerdere telefoonnummers naar het VoIP platform.
 • Veilig
  Een logisch gevolg van een storing met uw internetverbinding is dat u niet meer bereikbaar bent. Althans, niet via uw VoIP telefoon. Het platform van Sabra SYSTEMS schakelt de binnenkomende gesprekken gewoon door naar uw mobiele telefoon wanneer een VOIP-telefoon geen netwerk heeft. Zo blijft u altijd bereikbaar. Ook zo’n groot voordeel van VoIP.
 • Goedkoper
  Met VoIP van Sabra SYSTEMS belt u gemiddeld 25% goedkoper dan met KPN. Uw medewerkers bellen onderling gratis, ongeacht op welke vestiging de medewerker werkzaam is. Indien een bedrijf meerdere vestigingen of vestigingen in het buitenland heeft is de maandelijkse besparing op de gesprekkosten aanzienlijk.
 • Integratie
  Voip van Sabra SYSTEMS is gemakkelijk te integreren in een ERP of CRM systeem. Klik op de naam van uw contactpersoon en bel direct het telefoonnummer. Ook het herkennen van klanten bij binnenkomende gesprekken is geen probleem.
 • Offerte
  Indien u geïnteresseerd bent in Voip kunt u een afspraak met ons maken en komen wij graag bij u langs om de situatie bij u op te nemen en een offerte voor u te maken.